Pater promoveert naar A-kader

Pater promoveert naar A-kader

0 140
Rosalie biedron
foto: Remco Veurink

Springamazone Danine Pater promoveert met haar pony Barrichello naar het A-kader. Naast uitstekende prestaties in de KNHS-Roelofsen Jeugd Competitie eindigden ze onlangs in Barbizon op een mooie tweede plaats in de Grote Prijs.

Danine Pater en Barrichello (v.For Pleasure) zijn de laatste weken in vorm. In de tweede wedstrijd van de KNHS-Roelofsen Jeugd Competitie in Vragender eindigden ze als tweede in de zwarte tour. In het Franse Barbizon behaalden ze dezelfde klassering, maar dan in de Grote Prijs. De hindernissen hadden in deze wedstrijd een hoogte van 1.30m.
De resultaten zijn het vervolg op een succesvol 2014. In december in Roosendaal was er een mooie tweede plaats in de Grote Prijs over een hoogte van 1.25m. In de Grote Prijs die in augustus als bijrubriek op het Europees Kampioenschap in Millstreet (Ierland) werd verreden wisten Danine en Barricello ook als tweede te eindigen.

Morgenochtend neemt de nieuwe A-kader combinatie in Ermelo deel aan de laatste wedstrijd van de KNHS-Roelofsen Jeugd competitie. Bij een goed resultaat zijn ze op zondag 12 april kandidaat voor het winnen van de competitie in de zware tour.

Bron: KNHS

Foto: Remco Veurink

Reacties