Nederlanders winnen op eigen bodem

Nederlanders winnen op eigen bodem

0 67

Bianca Schoenmakers en Boss HDH (v. Phin Phin) waren vandaag, net als gisteren, de sterkste combinatie in de Small Tour over 1.35m in Roosendaal. Het duo voltooide het tweefasen parcours in een snelle tijd van 24.44 seconden, waarmee ze voorbleven op Albert Zoer en de zevenjarige Cardoso (v. Lupicor). De Zweedse Jonna Ekberg eiste met Gladys (v. Wandor van de Mispelaere) de derde plaats op, voor landgenote Petronella Andersson en Viva (v. Corrado). Rianne Nalis en Cendy VDP (v. Triomphe de Muze) finishten op de vijfde plaats.

Big Tour

In de éénster Big Tour was het Piet Raijmakers jr. die Van Schijndel’s Chanelly (v. Contender) in de snelste tijd door de rubriek over 1.30m sturen. In 49.58 seconden bleven ze ruim drie seconden voor op Derin Demirsoy (Turkije) en Bosphorus (v. Cobra). Lisa Nooren en Dienellie (v. Berlin) waren goed voor brons.

Youngster Tour

In de Youngster Tour rubriek over 1.30m/1.35m was het Wesley Heydens die aan het langste eind trok. Samen met zijn Dia Dore (v. Berlin) finishte de ruiter het parcours in 52.46 seconden, waarmee hij Anna van Vulpen en Cadanz (v. Mr. Blue) naar de tweede plaats verwees. Siebe Kramer en Donnafugata (v. Ginus) namen bezit van de derde plaats.

Medium Tour

Mathijs van Asten en Aysatti eisten in de Medium Tour rubriek over 1.40m de winst op. In het zadel van de zwarte No Limit ruin kwam van Asten in 34.12 rond in het barrageparcours, waarmee hij voorbleef op VDL Stud ruiter James Billington en Carrera VDL (v. Cardento). Hani Kamal Raji Bsharat (Jordanië) was met Brown Sugar (v. Chacco Blue) goed voor de derde plaats.

Reacties