Eerste rubrieken Indoor Brabant verreden

Eerste rubrieken Indoor Brabant verreden

De openingsrubriek van Indoor Brabant, het regionaal M springen, is vanmiddag op naam geschreven door Mariska Ewards en Chakira. Deze amazone uit Baarlo stuurde de achtjarige Sheraton-dochter naar een eindtijd van 34.18 seconden in de barrage over 1.20m. Carina van Bostelen uit Otterlo was met haar Diangelo (v. Tangelo van de Zuuthoeve) goed voor de tweede plaats, voor Eddie Brinkman (Zutphen) en Enorm B (v. Tangelo van de Zuuthoeve).

Junioren

Het junioren springen werd een prooi voor Vicky Velthuis uit Weerselo. Deze jonge amazone stuurde haar tienjarige Chappeau (v. Niveau) in 32.41 seconden naar de eerste plek, voor Leontine Bruin en de eveneens tienjarige Colino (v. Colman). Ralph Slaats en Liberty Antara (v. Areggio) legden beslag op de derde plaats. De klasse Z over 1.30m viel in handen van Mitchel Sonneveld en Derbyland (v. Concorde), die in 35.22 seconden het parcours sneller voltooide dan Janneke Boonzaaijer en Triomphe Z (v. Triomphe de Muze). Max de Mol en Clapello (v. Clearway) volgden op de derde plaats.

Young Riders

De Roelofsen Jeugd Competitie voor Young Riders werd gewonnen door Amber Fijen. In het zadel van de Chacco-Blue dochter Briljant eiste de amazone uit Nieuwstadt in 31.74 seconden de zege op. Ook Noëlle van der Velde en Zamora (v. Quasimodo Z) bleven foutloos. Niels Knape en Cum Laude (v. Van Gogh) waren met vier strafpunten in de barrage toch nog goed voor de derde plaats.

Alleen Martien Amendt dubbel foutloos

In het ZZ zwaaide Martien Amendt de scepter. Slechts twee combinaties wisten de basisronde foutloos te volbrengen, waarna Martien Amendt en Brunette als enig duo de barrage zonder fouten voltooiden. Roald van Lankveld en Caia (v. Ol Metta) volgden op de tweede plaats, voor Suzanne Raming, die met Zyrah (v. Corland) weliswaar geen springfouten maakte in dhet basisparcours, maar wel een strafpunt ontvingen wegens tijdsoverschrijding.

Hoefslag is mediapartner van Indoor Brabant. Bezoek onze stand in het strodorp!

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties