Oliva: Mathijs van Asten wint kleine Grote Prijs

Oliva: Mathijs van Asten wint kleine Grote Prijs

0 255
Mathijs van Asten met Zapfier

Mathijs van Asten en Undicci waren vanochtend goed voor winst in de 1.40m Grote Prijs van de Silver Tour in Oliva. In deze kleine Grote Prijs over 1.40m stuurde Van Asten de zoon van Camiell Flamingo Z in 37.45 seconden door de elf deelnemers tellende barrage. Fransman Guillaume Foutrier sprong met Tresor de Virton (v. Kashmir van Schuttershof) naar de tweede plaats, voor Max Kühner (Oostenrijk) en Chardonnay (v. Clarimo). De Turkse Efe Siyahi was met Beau du Rouet (v. Balou du Rouet) goed voor de vierde plaats, voor thuisruiter Miguel Albarino en Bohemio del Olmo (v. Lancer II).

Marc Houtzager en Calimero (v. Quidam de Revel), eerder deze week nog goed voor winst, finishten nu met vier strafpunten op de zesde plaats. Ben Schröder en Lu Lu (v. Contact Me) eisten de negentiende plaats op.

1.30m

In het 1.30m sprongen Stefanie van den Brink en Casino Royal (v. Royal Bravour) naar de derde plaats, voor Dominique Roelofsen en Vienna (v. Cantos) op vier. De winst viel in handen van de Britse Anna Edwards en Acoustik Solo du Baloubet (v. Baloubet du Rouet).

Foto: Remco Veurink

Reacties