NK Mierlo: Sanne Thijssen weet koppositie vast te houden

NK Mierlo: Sanne Thijssen weet koppositie vast te houden

0 57

Regerend Nederlands kampioene Sanne Thijssen stevent af op haar tweede titel bij de Young Riders. De talentvolle dochter van Leon Thijssen finishte vanochtend, tijdens de eerste omloop van het derde deel op het Nederlands kampioenschap, als enigste foutloos. In het zadel van haar Con Quidam RB, een nakomeling van Quinar, kwam de amazone in een toptijd van 79.94 seconden door de finish.

Demi van Grunsven en Tinka’s Hope (v. Tinka’s Boy) lieten weliswaar het hout boven, maar liepen in 85.02 seconden een tijdstrafpunt op. Jarno van Erp eindigde met Al Capone (v. Lupicor) op de derde plaats, terwijl hij met Bion Giorno Go (v. Tygo) ook nog eens de vierde plek noteerde. Kevin Jochems en de Triomphe de Muze-zoon Flügel van ’t Palmenhof maakten de top vijf compleet.

In de algemene tussenstand vinden we Sanne Thijssen met 2.86 strafpunten nog altijd stevig aan kop. Teddy van de Rijt en Lander Z (v. Lord Z) bevinden zich momenteel met 8.90 strafpunten op zilver, terwijl Demi van Grunsven uitzicht heeft op brons (9.10 strafpunten).

Vanmiddag omstreeks 17:00 uur zal de allesbeslissende finale worden verreden.

Klik hier voor uitslagen.

Klik hier voor de algemene tussenstand.

Foto: Remco Veurink

Vergelijkbare artikelen

Reacties