Oranje tweede in Nations Cup

Oranje tweede in Nations Cup

0 19

Het Nederlandse kwartet van ruiter en chef d’equipe Eric van der Vleuten kwam zojuist tot de tweede plaats in de Furusiyya Nations Cup van Drammen. In een wedstrijd, waar eigenlijk geen enkel land zijn sterkste combinaties voor de dag haalde, bleef het oranjekwartet, bestaande uit Eric van der Vleuten (Wan Architect), Suzanne Tepper (Wish), Peter Bulthuis (Atlanta) en Henk van de Pol (Liberty Antara) op een totaal van zeven strafpunten staan.

Alleen het Franse team (Nicholas Delmotte met Number One D’Iso Un Prince, Mathieu Billot met Pardoes, Francois Xavier Boudant met Amadeus en Timothee Anciaume met Quorioso Pre Noir) behaalde minder strafpunten. Dankzij een geweldige laatste rit van Anciaume bleef voor hen de teller op vier strafpunten staan.

Op de derde plaats eindigt Zweden (Royne Zetterman met Echo de Laubry, Doublas Lindelow met Udermus, Emma Emanuelsson met Titan en Peder Fredricson met H&M Cash In). Dit viertal bleef steken op twaalf strafpunten.

Noorwegen staat met 18 strafpunten op de vierde plaats, gevolgd door het Italiaanse team op vijf (23 strafpunten), en de balkenregen van Finland (88 strafpunten) op de zesde plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Reacties