Mijas: Sanne Thijssen en Con Quidam RB winnen opnieuw de Grote Prijs

Mijas: Sanne Thijssen en Con Quidam RB winnen opnieuw de Grote Prijs

0 278

Sanne Thijssen verkeert momenteel in bloedvorm. De tweevoudig Nederlands jeugdkampioene stuurde vanmiddag haar Quinar-nakomeling Con Quidam RB naar winst in de tweesterren Grote Prijs van Mijas. Daarmee prolongeerde het duo de overwinning van vorige week, toen deze rubriek eveneens op naam werd geschreven. In 45.41 seconden werd Thijssen 10.000 euro rijker. Steven Franks (Engeland) en Brutus III (v. Billy Congo) finishten in deze twaalf deelnemers tellende barrage op de tweede plaats (52.33 seconden), wat betekent dat Thijssen een voorsprong van bijna zeven seconden noteerde. Thomas Weinberg (Duitsland) en Clayton (v. Cartani) vinden we terug op de derde plaats, voor Doron Kuipers en Zinius (v. Nabab de Reve). Fabrice Dumartin (Frankrijk) en Cannavaro (v. Con Cento) sloten aan op de vijfde plaats.

Leon Thijssen en Captain Cooper legden met vier strafpunten beslag op de achtste prijs, waarna Jelmer Hoekstra (Chaplin) en Jody van Gerwen (Balladium) aansloten op een respectievelijke tiende en elfde plaats.

Raak voor Jelmer Hoekstra

De rubriek over 1.40m werd een prooi voor Jelmer Hoekstra en Corientes (v. Clinton) Het duo maakte in 27.9 seconden korte metten met de elf concurrenten in de barrage. Alexandre Fontanelle (Frankrijk) en Tzara Belin (v. Toulon) volgden in 28.08 seconden op de tweede plaats, voor de Argentijn Fidel Segovia en de Zangersheide gefokte GZ Atlanta Z (v. Andiamo Z). Doron Kuipers finishte met Indiana van HD (v. Toulon) op de vierde plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Michael Rzepa/Glock

Reacties