Mijas: Sportief revanche voor Doron Kuipers

Mijas: Sportief revanche voor Doron Kuipers

0 82

Prima Nederlandse prestaties vandaag tijdens de Costa Del Sol Tour in Mijas (Spanje). Mischa Everse-Van der Kraats eiste winst op in het 1.30m, terwijl Doron Kuipers de tweede prijs in ontvangst nam in het 1.35m.

In het zadel van Dropshot (v. Unaniem) bleef Everse-Van der Kraats voor op Stuart Neads (Engeland) en Cocomone (v. Tjungske). Sven Joseph Hadley (Ierland) en Selle Francais hengst Vvood Stock de Breve (v. Lamm de Fetan) finishten op de derde plaats.

1.35m

In de 1.35m speedklasse bleek Maxime Harmegnies oppermachtig. Samen met de For Pleasure schimmelzoon For Jump bleef de ruiter voor op Doron Kuipers en zijn fijn springende Indiana van HD (v. Toulon). Ezequiel Daponte (Argentiniƫ) eiste met de KWPN gefokte Cylandra (v. Atlantic VDL) op de derde plaats. Op de vijfde plaats vinden we Leon Thijssen en Tittut (v. Tornesch).

Sportief revanche

In het 1.40m nam Kuipers echter sportief revanche. Samen met zijn Vincenzo-nakomeling Baileys gaf hij de Amerikaanse Jami Jensen en Al Capone (v. Berlin) het nakijken. Laura Roquet Puignero stuurde haar Fani Puigroq (v. Indret del Maset) naar de derde prijs.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties