Michel Hendrix troeft dertien barragekandidaten af

Michel Hendrix troeft dertien barragekandidaten af

0 224

Er werd goed gesprongen in de 1,50m Grote Prijs vanmiddag op Equestrian Centre de Peelbergen. Maar liefst veertien van 34 deelnemers haalden de barrage en daarvan bleven er negen nogmaals foutloos in die tweede ronde op tijd. Er moest dus hard gereden worden. Michel Hendrix deed dat met Eder van den Blauwaert. Hij was niet alleen het snelst over de finish, maar liet ook alle balken in de lepels liggen en won.

Hendrix en Eder

Hendrix en Eder wonnen in 28,08 seconden. Jarno van Erp werd met Bon Giorno Go tweede in 29,35 seconden. Terwijl zijn dochter Sanne geschiedenis schreef in Dortmund, pakte Leon Thijssen in eigen land prijzengeld door derde te worden in de Grote Prijs in de Peelbergen. Met Captain Cooper reed hij in 29,51 seconden foutloos naar de finish.

Bianca Schoenmakers werd vierde met Dha Dha HDH (v. Douglas), gevolgd door Chris Surbey en Chalacorada.

Twee keer Wout-Jan van der Schans

De kleine Grote Prijs over 1,40m leverde eerder vandaag al elf barragekandidaten op. Vijf daarvan bleven een tweede keer foutloos en van hen was Wout-Jan van der Schans veruit het snelst met Capetown. Van der Schans werd ook tweede met zijn andere troef D’angelo. Derde werd Anne-Marie Poels met Cadell.

Uitslag Grote Prijs »
Uitslag kleine Grote Prijs »

Foto: Remco Veurink

Vergelijkbare artikelen

Reacties