Miami: Succesvol in openingsrubriek voor Maher en Aristo Z

Miami: Succesvol in openingsrubriek voor Maher en Aristo Z

0 82

Tijdens de internationale openingsrubriek van de Global Champions Tour/League etappe in Miami (Florida) heeft Ben Maher een prima slag gemaakt. De Brit stuurde zijn twaalfjarige Zangersheide gefokte Aristo Z, een nakomeling van Andiamo, naar de snelste tijd in de 1.45m rubriek over twee fasen. In 25.39 seconden bleef Maher voor op de Belgische Jos Verlooy en Farfelu de la Pomme (v. Vigo d’Arsouilles). Voor hen was er in 26.93 seconden de tweede prijs.

Bassem Hassan Mohammed (Qatar) sloot met Argelith Squid (v. Salito) aan op de derde plaats, terwijl de Ali Wolff voor eigen publiek met Artemis (v. Chamberlain Z) op de vierde plaats finishte. Laura Renwick (Engeland) en MHS Washington, een achtjarige dochter van Obos Quality, maakten de top vijf compleet.

Nederlands kampioen Leopold van Asten was in deze wedstrijd goed voor het beste oranjeresultaat. In het zdel van de negenjarige VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) kwam hij tot de achtste plaats. Harrie Smolders en Don VHP Z (v. Diamant de Semilly) vinden we met één tijdstrafpunt op 26, voor Kevin Jochems en Kadans Como (v. Cesano II) op 31.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Stefano Grasso/LGCT

Reacties