Malin Baryard-Johnsson wint 1,50m Deloitte Prijs in Rotterdam

Malin Baryard-Johnsson wint 1,50m Deloitte Prijs in Rotterdam

0 99
H&M Second Chance
Malin Baryard Johnsson - H&M Second Chance CHIO Rotterdam 2017 © DigiShots

Malin Baryard-Johnsson wist als snelste te finishen in de Deloitte Prijs op CHIO Rotterdam. In de wedstrijd op 1,50m-niveau stuurde de Zweedse amazone H&M Second Chance (v. Carland) naar de overwinning.

65 punten

In de accumulator wedstrijd wist Baryard-Johnsson de meeste punten binnen te halen in de snelste tijd, 47,80 seconden. De amazone bleef in het zadel van Second Chance op een tiende de nummmer twee voor: Spanjaard Gerardo Menendez Mieres met Cassino DC (v. Cassini I). Met deze overwinning mag zij €2.500,- mee naar huis nemen.

De concurrentie bleek sterk, want niet alleen Baryard-Johnsson en Menendez Mieres haalden de maximale 65 punten binnen. Maar liefst negen andere ruiters wisten dat ook te doen.

Aniek Poels beste Nederlandse

Op de derde plaats eindigde de Belg Gudrun Patteet met Sea Coast Ideo d’O. De combinatie was bijna een seconde langzamer dan de nummers twee en mocht €1.500,- aan prijzengeld innen. Het was een internationaal feestje in de top acht, alle ruiters waren van een andere nationaliteit.

De beste Nederlander werd Aniek Poels met de Cornet Obolensky-dochter Cosma Go R, zij werden vierde. De vijfde plaats nam de Duitse Laura Klaphake in beslag, na een succesvolle rit met Camalita.

Bron: Hoefslag

Foto: DigiShots

Reacties