Madden wint GCT GP Chantilly

Madden wint GCT GP Chantilly

0 28

Beezie Madden en Cortes C (v. Randel Z) schreven zojuist de Longines Global Champions Tour van Chantilly (1.60m) op naam. Deze succesvolle Amerikaanse combinatie, in 2011 al succesvol in de GCT van Valkenswaard, kwam tot een snelle tijd van 41.58 seconden in de barrage, waarmee Christian Ahlmann (Duitsland) en Codex One (v. Contendro I) naar de tweede plaats werden verwezen (43.08 seconden). Scott Brash (Engeland) en Hello Sanctos (v. Quasimodo van de Molendreef) legden beslag op de derde plaats.
Ludger Beerbaum (Duitsland) en zijn pas negenjarige Zinedine (v. Guidam) waren goed voor de vierde plaats, gevolgd door Jane Richard Philips (Zwitserland) en Pablo de Virton (v. Andiamo) op de vijfde plaats. Braziliaan Alvaro de Mirando finisht met zijn AD Rahmannshof’s Bogeno (v. Baloubet du Rouet) op de zesde plaats.

Op de zevende plaats vinden we een opvallende combinatie. Nick Skelton (Engeland) liet afgelopen week nog weten zijn toppaard Big Star (Quick Star) te willen sparen voor de Olympische Spelen van 2016 en daarom niet naar het EK in Herning af te reizen. Vandaag kwam de combinatie echter wel aan start in deze wedstrijd en noteerde een zevende plaats.

Harrie Smolders en Jackson Hole (v. Quite Easy) zorgden met een tiende plaats voor het beste Nederlandse resultaat. Gerco Schröder en London (v. Nabab de Reve), helaas ook afwezig op het aankomende EK, eindigden vandaag op de twintigste plaats. Maikel van der Vleuten en VDL Groep Verdi (v. Quidam de Revel) volgen op de 23ste plaats. Marc Houtzager en Sterrehof’s Uppity (v. Guidam) namen vandaag genoegen met de 31ste plaats.

Christian Ahlmann neemt in de tussenstand de leiding over van Laura Kraut, die naar de derde plaats zakt. Luciana Diniz neemt de tweede plaats in. Harrie Smolders vinden we terug op de achttiende plaats, voor Maikel van der Vleuten, die een plek lager staat. Gerco Schröder verblijft op plek 35.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties