Lummen: Jelmer Hoekstra troeft 99 concurrenten af

Lummen: Jelmer Hoekstra troeft 99 concurrenten af

0 119

Jelmer Hoekstra was vanmiddag maar liefst 99 concurrenten te snel af tijdens de 1.45m Big Tour rubriek van Lummen. Samen met zijn twaalfjarige Quinoa des Riollets, een nakomeling van Calvaro uit een Fort Grandchamp moeder, noteerde de ruiter aan het begin van deze rubriek een snelle eindtijd van 58.28 seconden, waar de overige combinaties zich vervolgens op stuk beter.

Fransman Julien Epaillard eiste met Cristallo A LM (v. Casall) in 58.42 seconden de tweede plaats op, waarna Joseph Clayton (Engeland) en de vijftienjarige Ingliston Twister (v. Tornado) aansloten op de derde plaats. Johnny Pals en Top Hero (v. Ogano Sitte) noteerden met de vierde prijs eveneens een prima resultaat. Bert Prouve en Ebano (v. Nonstop) redden de Belgische eer door op eigen bodem naar de vijfde plaats te rijden.

Amber Fijen en Briljant (v. Chacco Blue) kwamen eveneens foutloos rond en vinden we op de zestiende plaats, terwijl regerend tweevoudig wereld- en Europees kampioen Jeroen Dubbeldam zijn Camilo LS La Silla (v. Montebello La Silla) naar de 24ste plaats stuurde.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties