Lisa Nooren succesvol op NK

Lisa Nooren succesvol op NK

0 63

Op het Nederlands Kampioenschap dat vandaag van start ging in Mierlo was er twee keer winst voor Lisa Nooren. Zowel bij de Junioren (met Royalty des Isles) als bij de Young Riders (met Flying Saucer das Umburanas) kon ze zich als eerste opstellen.

De jonge amazone reed haar negenjarige Zandor Z-merrie Royalty des Isles in 75,24 sec. naar de eindstreep, iets sneller dan Maud Roosendaal met Universo (v. Celano). Derde werd Thomas Arendsen Raedt met Why Not (v. Karandasj) in 76,64 sec. De vierde plek was voor Sanne Thijssen met Ukato-dochter Binoche. Jens van Grunsven werd met de vijftienjarige Whisper (v. Querelle) vijfde. Lisa Nooren werd met haar tweede Junioren-paard Zigo (v. Lupicor) ook nog eens zevende.

Bij de Young Riders was Nooren met Flying Saucer das Umburanas (v. Indoctro) bijna een seconde sneller (68,83 sec) dan de rest dan Dennis van den Brink, die zowel met Wennemars (v. Karandasj) als Royal Dream (v. Indoctro) vooraan te vinden was. Vierde werd Teun Vestjens met Valvarja (v. Karandasj) in 72,84 sec. Kevin Jochems – vorig jaar kampioen bij de Junioren – gaat ook dit jaar goed van start. Hij wordt vijfde in 73,84 sec.

Uitslag van het eerste onderdeel van de Junioren op het NK.
Uitslag van het eerste onderdeel van de Young Riders op het NK.

 

Reacties