Leipzig: Gaudiano slaat slag; Van der Vleuten zevende

Leipzig: Gaudiano slaat slag; Van der Vleuten zevende

0 89

De internationale openingsrubriek van Leipzig is vanavond gewonnen door Emanuele Gaudiano. De in bloedvorm verkerende Italiaan bracht vanochtend nog het nieuws naar buiten dat toppaard Admara mogelijk onder de Colombiaanse vlag aan start komt tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Vandaag stuurde hij zijn tienjarige Guess (v. Bentley van de Heffinck) in 50.27 seconden naar winst in de 1.45m rubriek direct op tijd. Daarmee bleef het duo een volle seconde voor op Dermott Lennon (Ierland) en de KWPN gefokte Vampire (v. Andiamo). Voor hen was er in 51.30 seconden de tweede plaats.

Mynou Diederichsmeier (Duitsland) en Stalido (v. Stakkato) volgden op de derde plaats, voor Denis Lynch (Ierland) en Blue Silver (v. Balou du Rouet). Markus Renzel en de Chequille-nazaat Cato maakten de top vijf compleet.

Het beste Nederlandse resultaat kwam uit handen van Maikel van der Vleuten. Hij finishte met VDL Groep Quatro (v. Quaprice Bois Margot) op de zevende plek. Harrie Smolders en Apollonia (v. Borgegardens Apollo) vinden we met vier strafpunten op 37, terwijl Gert-Jan Bruggink en Vampire (v. Marome NW) aansluiten op de 43ste plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties