La Coruña: Van Asten, Greve, Thijssen

La Coruña: Van Asten, Greve, Thijssen

0 67

Meer dan 180 ruiters van over de hele wereld gaan naar La Coruña dit weekend. Het CSI4* evenement heeft een mooi programma, met op zaterdag om 18.00 uur de hoog gedoteerde Trofeo Longines over een hoogte van 1.50m. Het klapstuk is natuurlijk de Gran Premio Casas Novas over twee parcoursen met een hoogte van 1.60m en een prijzengeld van ruim 90.000 euro. Deze Grote Prijs gaat om 17.00 uur van start.

Het CSI4* Casas Novas heeft een aantal topnamen op de startlijst, zoals Jose Maria Larocca voor Argentinië, Bernardo Alves en Pedro Veniss voor Brazilië, Ben Asselin voor Canada, Karim El Zoghby en Abdel Said voor Egypte. De Britten Tim Gredley en Laura Renwick komen in actie en uit Ierland zien we Jessica Kuerten en Conor Swail in de ring. Ook vier ruiters uit Qatar doet mee, met paarden als Bella Donna, Utascha, Vivaldi K, Looping en Viking D. Uit het gastland brengen onder andere Eduardo Alvarez Aznar, Pilar Lucrecia Cordon, Sergio Alvares Moya hun toppaarden aan de start.

Voor Nederland reizen Leopold van Asten (VDL Groep Amelie, VDL Groep Carina en VDL Groep Zidane), Willem Greve (Avion, Beaumont en Carambole) en Leon Thijssen (Bulavsco, Heartthago en Quintera) af naar de Spaanse stad.

Alle informatie over het CSI4* Casas Novas in La Coruña.
De deelnemerslijst aan het CSI4* in La Coruña.

(Foto: Karin van der Meul)

 

Reacties