17 maart: Jumping for Cancer in de Peelbergen

17 maart: Jumping for Cancer in de Peelbergen

0 228
jumping for cancer

Op zondag 17 maart wordt op Equestrian Centre de Peelbergen nu al voor de vierde keer Jumping for Cancer georganiseerd. Dat is een actie van verschillende springruiters die een familielid of kennis hebben verloren aan kanker.

KWF Kankerbestrijding

Luca Holthuisen, Renske Vreeswijk, Megan Burhenne en initiatiefneemster Claudia Relouw zijn samen met de Peelbergen en Mireille Couperus de drijvende krachten achter de actie. Met de opbrengst ervan willen ze het KWF Kankerbestrijding ondersteunen. Het motto van Jumping for Cancer is: ‘Samen springen we kanker de wereld uit’.

Jumping for Cancer wil de levenskwaliteit van mensen die getroffen zijn door kanker verbeteren. Samen met alle deelnemers en sponsoren wil de actie zo veel mogelijk geld inzamelen voor het KWF Kankerbestrijding. Met dat geld wordt onder meer verder onderzoek naar kankerbestrijding mogelijk gemaakt.

Vorig jaar 4400 euro gedoneerd

Springruiters kunnen in verschillende klassen deelnemen om iemand die aan kanker overleden is te herdenken, of om iemand die nog tegen kanker vecht te steunen. De volledige opbrengst van de wedstrijd wordt gedoneerd.

Vorig jaar namen zo’n 600 ruiters deel aan Jumping for Cancer. Samen sprongen zij 4400 euro bij elkaar.

Meer informatie vind je op de website van Jumping for Cancer.  Ruiters kunnen zich inschrijven via concours.nl 

Bron: Hoefslag (mag niet overgenomen worden)

Foto: Jumping for Cancer

 

Reacties