Jumping Mechelen: Johnny Pals houdt stand tussen Belgisch geweld

Jumping Mechelen: Johnny Pals houdt stand tussen Belgisch geweld

0 197
Johnny Pals - Chat Botte Du Ruisseau Z
Johnny Pals - Chat Botte Du Ruisseau Z Indoor Drachten 2017 © DigiShots

Gisteravond is Johnny Pals vijfde geworden in de Grote Prijs Sport Vlaanderen (CSI5* – 1.50m) op Jumping Mechelen. Plaats een tot en met vier werden ingenomen door Belgische ruiters.

Bruynseels drie seconden sneller dan Pals

Pals stuurde zijn negenjarige Zangersheidehengst Chat Botte du Ruisseau Z (v. Casall) foutloos rond in een mooie tijd van 34.51 seconden. Een snelle tijd, maar niet snel genoeg om de Belgen te bedreigen.

Niels Bruynseels sprong met Gancia de Muze, zijn elfjarige Malito de Reve-zoon, foutloos rond in 31,53 seconden, drie seconden sneller dan Pals dus. Pieter Devos en Apart (v. Larino) werden tweede in 31,71 seconden. Op de derde plaats vinden we Nicola Philippaerts terug, die H&M Harley vd Bisschop (v. Dulf van den Bisschop) rondstuurde in 31,77 seconden.

De top drie was dus erg aan elkaar gewaagd. Christophe Vanderhasselt en Identity Vitseroel (v. Air Jordan Z) finishten in 32,90 seconden.

Geen Van Asten en Smolders in barrage

Leopold van Asten (met VDL Groep Miss Untouchable) en Harrie Smolders (met Cas 2) konden zich niet plaatsen voor de barrage. Zij kregen elk vier strafpunten in de eerste ronde.

Bekijk hier de volledige uitslag.

Bron: Hoefslag (mag niet overgenomen worden)

Foto: DigiShots

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)

 

 

 

 

Reacties