JA: Winst in eigen land voor Jur Vrieling

JA: Winst in eigen land voor Jur Vrieling

Jur Vrieling VDL Glasgow van het Merelsnest

In de laatste rubriek van de dag, de 1,50m Telegraaf Prijs, bleven slechts vier combinaties beide rondes foutloos, Jur Vrieling en VDL Glasgow van het Merelsnest (v. Nabab de Rêve) waren daarvan de beste. Op minder dan een seconde afstand volgde de Spanjaard Manuel Fernandez Saro en U Watch (v. President) en Italiaanse ruiter Emanuele Gaudiano maakte de top drie compleet met zijn paard Chalou (v. Chacco Blue).

Jur Vrieling

Als elfde ruiter kwam Vrieling de baan al in, met een indrukwekkende ronde wist hij de concurrentie voor te blijven en het prijzengeld van De Telegraaf Prijs te innen. Voor deze rubriek zadelde de Nederlander VDL Glasgow van het Merelsnest en kon hij €6.875,- aan prijzengeld innen.

Fernandez Saro en Guadiano

Ook de nummers twee en drie wisten mooie geldprijzen binnen te halen van €5.500,- en €4.125,-. De tweede plaats ging naar Fernandez Saro, hij reed de SBS-ruin U Watch naar een tijd die 0,61 te langzaam was voor de overwinning. Guadiano bleef met de OS-hengst Chalou ook foutloos en eindigde met 34.19 seconden als derde.

De vierde plaats was voor Nederlander Frank Schuttert met Chianti’s Champion (v. Champion Du Lys), hij was maar liefst drie seconden langzamer dan de nummer drie, maar wist als laatste ruiter toch twee nulrondes te rijden.

Bekijk hier de volledige uitslag.

 

Bron: Hoefslag

Foto: Digishots

Reacties