Internationale wedstrijden in equestrian centre de Peelbergen

Internationale wedstrijden in equestrian centre de Peelbergen

0 124

Equestrian Centre de Peelbergen opende  in november haar deuren en sindsdien hostte de accommodatie al vele wedstrijden. Ook dit jaar prijken er op de kalender events, waaronder vijf tweesterren CSI’s.

Over iets meer dan een maand begint de eerste internationale wedstrijd. Naast tweesterren rubrieken zijn er proeven op CSI1* niveau en het CSIYH1* biedt ruimte voor de ontwikkeling van jonge paarden. Door de constructie van twee complete wedstrijdarena’s in spiegelbeeld is het mogelijk om gelijktijdig twee verschillende competities te houden. De derde enorme binnenbak wordt ingericht voor het losrijden, waarbij bezoekers vanuit de sfeervolle foyer zicht hebben op alle pistes.

‘We hebben over de afgelopen maanden ongekend veel deelnemers mogen ontvangen in de nationale competities. We willen die lijn internationaal doortrekken en nog meer ruiters vanuit het buitenland de mogelijkheid bieden om van het centrum gebruik te maken’, vertelt een van de oprichters van het ECdP, Mathijs van Asten. ‘Het is een fantastisch complex waar aan paard en ruiter is gedacht; ook voor iedereen daaromheen is het fijn vertoeven. We gaan er vanuit dat het heel druk wordt en dat er veel mensen een kijkje komen nemen.’

De internationale wedstrijddata van Equestrian Centre de Peelbergen zijn als volgt:
18 t/m 20 maart: CSI2* + CSI1* + CSIYH1*
24 t/m 26 juni: CSI2* + CSI1* + CSIYH1*
9 t/m 11 september: CSI2* + CSI1* + CSIYH1*
21 t/m 23 oktober: CSI2* + CSI1* + CSIYH1*
18 t/m 20 november: CSI2* + CSI1* + CSIYH1*

Meer informatie op www.peelbergen.eu.

Persbericht Equestrian Centre de Peelbergen

Reacties