Hindernis cadeau

Hindernis cadeau

0 24

Burgemeester André Baars overhandigde vanmiddag namens de gemeente Ermelo een hindernis aan de bewoners van Nationaal Hippisch Centrum, de KNHS en het KWPN. John Bierling, nam de hindernis namens de paardensportbond in ontvangst. De fraaie steilsprong, geleverd door Schuurman hindernissen & omheiningen, is uitgevoerd in de kleuren blauw, groen en wit met op de vleugels het beeldmerk van Ermelo, de witte pauw.

Het Nationaal Hippisch Centrum dat woensdag 7 mei officieel geopend wordt door Koning Willem Alexander ligt in de gemeente Ermelo. “Ermelo is trots op de realisatie van het Nationaal Hippisch Centrum in haar gemeente. Er komen jaarlijks honderdduizenden bezoekers naar het centrum, dus het is economisch ook van grote waarde voor de gemeente. Met de hindernis willen we onze zichtbaarheid tijdens evenementen op het centrum vergroten en de importantie van het centrum voor de gemeente onderstrepen.”

KNHS-directeur John Bierling is ingenomen met het fraaie cadeau van de gemeente: “We hebben een goede verstandhouding met de gemeente. We zijn heel blij met dit mooie cadeau. De hindernis krijgt op onze evenementen en kampioenschappen een prominente plaats in het parcours.”

KNHS

Reacties