Grote namen tijdens CHIO Rotterdam

Grote namen tijdens CHIO Rotterdam

0 461
Jeroen Dubbeldam

Bondscoach Rob Ehrens zal er een zware taak aan krijgen om het Olympische springteam samen te stellen. Tijdens het officiële observatiemoment in Rotterdam starten maar liefst vijftien Nederlandse springruiters in de grote rubrieken.

Tijdens het CHIO zullen we onder andere wereldkampioen Jeroen Dubbeldam in de piste zien, maar ook Gerco Schröder, Maikel van der Vleuten, Jur Vrieling en Harrie Smolders zijn van de partij. Ook Leopold van Asten, Marc Houtzager, Michael Greeve, Willem Greeve, Gert Jan Bruggink, Johnny Pals, Wout Jan van der Schans en Albert Zoer hebben een startbewijs voor het evenement in het Kralingse Bos.

Met deze zeer sterke Nederlandse vertegenwoordiging wordt het niet alleen voor bondscoach Rob Ehrens een interessante editie van het CHIO Rotterdam, ook de concurrentie uit het buitenland zal zich met veel interesse en strijdlust met de Nederlandse ruiters meten. Bondscoach Rob Ehrens maakt binnenkort zijn selectie bekend waarmee hij in de Furusiyya FEI Nations Cup voor kwalificatiepunten zal strijden.

Foto: Remco Veurink
Bron CHIO / Hoefslag

Reacties