Gelderland: Greve en Eldorado aan zet in het 1.50m

Gelderland: Greve en Eldorado aan zet in het 1.50m

0 153

Willem Greve en de Belgisch gefokte en gekeurde Eldorado van de Zeshoek TN (v. Clinton) kwamen vanavond als winnaars uit de bus tijdens de 1.50m Big Tour rubriek van Outdoor Gelderland. Greve en de elfjarige Clinton-zoon, die sinds eind februari op stal staat bij deze ruiter, kwamen tot een eindtijd van 41.48 seconden in de tien deelnemers tellende barrage. Jelmer Hoekstra en de KWPN merrie Be Gentle (v. Ticallux Verte) kwamen net iets tekort voor de overwinning en sloten met 41.56 seconden aan op de tweede plaats, voor Niels Knape en Caluna’s Cacharel Z (v. Chuck Z). Cian O’Connor (Ierland) wist met Ahmed du Calvaire (v. Cerano) beslag te leggen op de vierde plek, voor Stephex ruiter Lorenzo de Luca (Italië) en Geisha van Orshof (v. Cabrio van de Heffinck).

Wout-Jan van der Schans en Aquila SFN (v. Ovidius) finishten op de zesde plek, voor Albert Zoer en de negenjarige Gigolo (v. Ciccero). Marc Houtzager en Sterrehof’s Voltaire (v. Now or Never M) mochten eveneens aantreden in de barrage, maar bleven met acht strafpunten op de tiende plek steken.

Patrick van der Schans bovenaan

Ook in het 1.30m ging een Nederlander er met de winst vandoor. Patrick van der Schans en Daloxe Cornton DN (v. Dollar de la Pierre) bleven in de rubriek over tweefasen in 26.40 seconden voor op Jelmer Hoekstra en de Casantos-nazaat Barrichello. Sanne Thijssen, eerder op de dag nog goed voor de overwinning in het 1.40m, nam deze keer met It’s Me (v. Ciccero) de derde prijs in ontvangst.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Vergelijkbare artikelen

Reacties