GCT Madrid: Smolders vijfde

GCT Madrid: Smolders vijfde

0 15

De, voor het eerst op deze locatie georganiseerde, Global Champions Tour etappe van Madrid is gewonnen door de Britse nestor Michael Whitaker. De ruiter kwam aan start met de KWPN gefokte Viking (v. Jacomar) en finisht in de barrage als enige foutloze. Op de tweede plaats eindigt Laura Kraut met Jubilee D’Ouilly (v. Palestro). De Amerikaanse kwam tot de snelste tijd , maar moest dit risico met een springfout bekopen. Op de derde plaats stond Braziliaan Alvaro de Miranda Neto met zijn toppaard AD Rahmannshof’s Bogeno (v. Baloubet du Rouet). Ook voor hen waren er vier strafpunten.

Denis Lynch en Abbervail van het Dingeshof (v. Nonstop) behaalden voor Ierland de vierde plaats, gevolgd door het beste Nederlandse resultaat: Harrie Smolders, vorig jaar nog op dezelfde locatie de winnaar van de reguliere CSI, stuurde zijn Exquis Walnut de Muze (v. Nabab de Reve) naar de vijfde plaats.

Maikel van der VLeuten eindigt met Kisby (v. Kaiserwind) op de vijftiende plaats. Marc Houtzager en Sterrehof’s Opium kregen maar liefst 22 fouten in de eerste manche. Gerco Schröder en New Orleans (v. Colbert) hadden eveneens hun dag niet en gooiden daarom vroegtijdig de handdoek in de ring.

Klik hier voor uitslagen.

Reacties