Frank Schuttert met Chianti’s Champion in A-kader

Frank Schuttert met Chianti’s Champion in A-kader

0 139
Frank Schuttert en Chianti's Champion

In het nieuwe kader overzicht van de KNHS zien we een nieuwe naam in het A-kader van de springruiters. Frank Schuttert is met Chianti’s Champion gepromoveerd van het B-naar het Olympisch springkader.

Ruim een jaar lang rijdt Schuttert de nu negenjarige Chianti’s Champion op internationaal niveau. Begin 2017 was de C zoon klaar voor de allerhoogste proeven. Meteen op Jumping Amsterdam behaalde het duo een zevende plek in de Grote Prijs.

Nations Cup-wedstrijden

Daarna stelde Rob Ehrens de combinatie graag op in Nations Cup-wedstrijden, zoals die van La Baule, Dublin en Gijon. In de Grote Prijs van Twente deden Schuttert en Chianti’s Champion (Westf. , v. Champoin du Lys) van zich spreken met een derde plek in de Grote Prijs.

Johnny Pals

Johnny Pals is met de veertienjarige KWPN-merrie Wesselina (v. Cumano) opgenomen in het B-kader. De combinatie deed bijvoorbeeld goed werk in de Nations Cup wedstrijd van Gijon, waar ze (overigens samen met Schuttert/Chianti) deel van het team uitmaakten dat tweede werd.

Individueel waren er goede resultaten in de Grote Prijzen van Hardelot (7e), Geesteren ( 5e), Samorin (10e en 3e) en wederom Gijon (3e).

Overzicht alle kaders KNHS

Bron: Persbericht KNHS

Foto: DigiShots

Reacties