Equestrian Centre de Peelbergen: CSI en menwedstrijd tegelijk

Equestrian Centre de Peelbergen: CSI en menwedstrijd tegelijk

0 140

Het Equestrian Centre de Peelbergen dubbelt komend weekend met twee verschillende disciplines. Op het terrein van het ECdP zal in de zandpistes van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei een internationaal springconcours plaatsvinden. Op het naastgelegen Grandorse terrein worden de nationale menwedstrijden ‘Horst’ verreden.

Spring- en menwedstrijd

Met de continue ontwikkeling van het Equestrian Centre de Peelbergen en het Grandorse biedt Kronenberg steeds meer mogelijkheden voor paardensporters in de breedste zin van het woord. Met het internationaal en NK-mennen kreeg het eerder ongebruikte deel van het terrein al een waardige vuurdoop halverwege april. Dit weekend zal het centrum wederom host spelen voor de mensport in de klassen L, M en Z. Gelijktijdig staat er, zoals bijna iedere maand op het ECdP, een internationaal springconcours met CSIYH, CSI1* & CSI2* rubrieken op het programma.
Voor het internationale springconcours hebben zich ruiters uit alle hoeken van de wereld ingeschreven, waaronder bekende namen als Zweeds Olympiër Rolf-Göran Bengtsson en de Ierse topruiter Darragh Kenny. Voor zowel de spring- als menwedstrijd is het hoogtepunt op zondag. De marathon van het mennen staat de hele dag gepland op het Grandorse terrein, terwijl de 1.45m Grote Prijs in zandpiste Arena West rond 15.30 uur aanvangt.

Beide evenementen op de terreinen van Grandorse zijn gratis toegankelijk.

Voor programma en de deelnemerslijsten van het CSI klik hier.
Voor programma en meer informatie over het mennen klik hier.

Bron: persbericht

Foto: DigiShots

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 21)

Reacties