EK Arezzo: Junioren winnen zilver

EK Arezzo: Junioren winnen zilver

0 110

Het Nederlandse Junioren team heeft hun koppositie van gister helaas niet vast weten te houden op het EK van Arezzo, maar gaan vandaag wel naar huis met een knappe zilveren medaille. De Nederlanders moesten hun gedeelde eerste plaats van gister toch afstaan aan het Britse team. De Duitse Junioren waren goed voor brons op dit EK.

Het Nederlandse kwartet, bestaande uit Kim Hoogenraat (Wishkarla), Kim Bril (Mallorca), Demi van Grunsven (San Serai) en Jens van Grunsven (Whisper), hebben de teamprestaties van vorig jaar weer overtroffen. Vorig jaar schreven ze brons op naam, waarbij Kim Hoogenraat en Kim Bril ook aan start verschenen.

Bij deze is ook gelijk de laatste ronde verreden voor de kwalificatie voor de individuele medailles, die morgen worden uitgedeeld. Met nul strafpunten staan maar liefst 11 Junioren op de individuele eerste plaats, waaronder ook de Nederlanders Jens van Grunsven en Kim Bril. Met een 30ste plaats voor Kim Hoogenraat en een 51ste plaats voor Demi van Grunsven zullen we hun morgen niet meer terug zien in de strijd om de individuele medailles

Klik hier voor het individuele uitslag.

Klik hier voor de uitslag van de teams.

Reacties