Eindhoven: Joy Lammers op weg naar tweede Derby zege?

Eindhoven: Joy Lammers op weg naar tweede Derby zege?

0 227

 

Doron Kuipers en Elcapone M scoorden vanmiddag de zege tijdens de 1.30/1.35m Youngster Tour rubriek tijdens CSI Eindhoven. Kuipers en de zevenjarige nakomeling van topvererver Baloubet du Rouet behaalden afgelopen winter al diverse successen in Mijas (Spanje) en lijken nog altijd in goede vorm. Vandaag noteerde het duo een eindtijd van 24.40 seconden, waarmee zij Stephex ruiter Lorenzo de Luca (Italië) en Jenny van het Waterblok (v. Eros Platiere) naar de tweede plaats verwezen (24.98 seconden).

De Britse Jessica Mendoza eindigde met Jonker van Sombeke (v. Toulon) op de derde plaats, voor Sanne Thijssen en de schimmelruin Stippel (v. Cartano). Timothy Hendrix en Jewel LVP (v. Berlin) maakten de top vijf compleet.

Darragh Kenny wint 1.50m Big Tour

In de 1.50m Big Tour rubriek werd Johnny Pals op het nippertje verslagen door Darragh Kenny. De Ier zadelde de negenjarige Catuso (v. Canto) voor deze rubriek en kwam in 39.75 seconden als snelste over de strijd in de negen deelnemers tellende barrage. Pals en zijn Holsteiner hengst Fernando (v. For Pleasure) voltooiden de opgave in 39.81 seconden, waardoor er voor hen een tweede plaats was. Maikel van der Vleuten en VDL Groep Arera C (v. Indoctro) eisten de derde plaats op, voor Henk van de Pol en de Stakkato-zoon Spartacus TN. Charlotte Verhagne en Abache HI (v. Cantos) maakten de top vijf compleet.

Joy Lammers op weg naar tweede Derby zege?

Joy Lammers en Zomerfee van de Broekkant (v. Oklund) sprongen vanavond naar winst tijdens de 1.40m rubriek direct op tijd. In het zadel van Zomerfee van de Broekkant, het paard waarmee ze vorig jaar al zegevierde tijdens de Eindhoven Derby, kwam bleef Lammers met 79.33 seconden ruim zes seconden voor op de concurrentie. Suus Kuyten en Dallas du Domaine Z (v. Darco) volgden in 85.38 seconden op de tweede plaats, waarna Marriet Hoekstra en U Bresco Z (v. Untouchable Z) goed waren voor de derde prijs. Sanne Thijssen en de vijftienjarige Ulena (v. Baloubet du Rouet) sloten aan op de vierde plaats, waarna Koen Leemans en Uraniet (v. Emilion) genoegen namen met de vijfde plek.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Vergelijkbare artikelen

Reacties