Dubbeloverwinning Lisa Nooren

Dubbeloverwinning Lisa Nooren

0 18

nooren_lisa

Met een dubbeloverwinning domineerde Lisa Nooren afgelopen zondag de wedstrijden om de KNHS-Roelofsen Raalte Trophy op paardensportcentrum ’t Zwarte Water in De Mortel. De amazone uit het Belgische Clermont Sous Huy, schreef met Spot the Lady de Lichte Tour op haar naam. Met McFly III was ze de beste in de Zware Tour.

De elfjarige dochter van Henk Nooren wist in de barrage van de Lichte Tour, waarin zeven deelnemers streden, als enige de lei schoon te houden. Jasmijn Ruiter uit Wierden was met Jem’s U 2 een fractie van een seconde sneller, maar haar pony tikte een balk uit de lepels. Door deze kostbare fout ging de zege naar Nooren. De Achtmaalse amazone Kelly Jochems was met Dark Spirit drie seconden langzamer en werd derde. Slechts drie deelnemers telde de barrage in de Zware Tour. Het was Lisa Nooren in het zadel van McFly III wederom als enige foutloos bleef. In het zadel van Indorado, noteerde Jens van Grunsven een springfout en moest met een snellere tijd dan Nooren toch genoegen nemen met de tweede plaats. Megan Laseur tikte met Bella Donna tweemaal het hout eraf en legde hiermee beslag op de derde plaats.

In de tussenstand van de Roelofsen Raalte Trophy Lichte Tour gaat Fred van Straaten met Hazelhorst’s Paradox aan de leiding (37 punten). In de zware tour staat Amber Fijen met Romantico R.A.G. bovenaan, met eveneens 37 punten.

De volgende competitiewedstrijd van de KNHS-Roelofsen Raalte Trophy wordt verreden op zaterdag 13 maart 2010 in De Mortel.

Klik hier voor de uitslagen

Reacties