Dollars te verdienen in LGCT Shanghai

Dollars te verdienen in LGCT Shanghai

0 204

Meer dan zeventig toppaarden zijn aangekomen in Shanghai voor de Longines Global Champions Tour in Shanghai, die vrijdag van start gaat in het China Art Pavilion. In totaal is er bijna 1,4 dollar aan prijzengeld te verdienen, waarvan het grootste deel te verdienen valt in de Grand Prix op zaterdag.

De winnaar van vorig jaar, de Belg Pieter Devos (foto), is er weer bij, net als de leider in het klassement Scott Brash (GB) en Bassem Hassan Mohammed (Qatar), die eveneens zeer succesvol was in de eerste LGCT-wedstrijden van dit seizoen. Andere klinkende namen zijn uiteraard die van Edwina Tops-Alexander, Simon Delestre (winnaar van Antwerpen), Constant van Paesschen, Jane Richard Philips en Kevin Staut. De Duitse toppers Ludger Beerbaum en Daniel Deusser vliegen eveneens naar het oosten, net als Ben Maher, Kent Farrington en Steve Guerdat.

Nederland wordt vertegenwoordigd door Marc Houtzager (met Sterrehof’s Uppity en Sterrehof’s Bylou) en Harrie Smolders (met Exquis Walnut De Muze en Regina Z).

Deelnemerslijst Global Champions Tour Shanghai.
Live te volgen via LGCT.tv.

Persbericht LGCT/Hoefslag

Foto: LGCT/Stefano Grasso

Reacties