DBFS-discussie over HK KWPN

DBFS-discussie over HK KWPN

0 33

De Dutch Breeders Foundation of Show jumpers (DBFS) organiseert dinsdagavond 4 maart 2014 wederom een video-avond met forumdiscussie over de KWPN hengstenkeuring. Namens het KWPN geven Daan Nanning en Wim Versteeg een inleiding over de hengstenkeuring springen. Zij lichten dan aan de hand van videobeelden van een interessante collectie tweede bezichtigingshengsten toe waar bij het vrijspringen in het kader van de hengstenselectie op gelet wordt en hoe waarnemingen en kenmerken tegen elkaar worden afgewogen.

Vervolgens delen we onze ervaringen en meningen tijdens een forumdiscussie. Aan de hand van discussievragen en vragen van fokkers uit de zaal. Springruiter Henk van de Broek zal vanuit de praktijk van de springsport en ruiter van springhengsten in het forum plaatsnemen. Peter van Pinxteren zal als discussieleider de avond in goede banen leiden.

De bijeenkomst is opengesteld voor aangeslotenen van de DBFS. Aan deelname aan de lezing zijn voor DBFS-aangeslotenen geen kosten verbonden. Niet-leden betalen een vergoeding van € 10,00 voor het bijwonen van de bijeenkomst.

Kom ook naar de bijeenkomst op 4 maart 2014. De ontvangst is vanaf 19.00 uur. De bijeenkomst start om 19.30 uur. De verwachte eindtijd is 22.00 uur. De locatie is het KNHS centrum, De Beek 125, 3852 PL Ermelo. Ontvangst is in de foyer. Aanmelden kan per mail via info@dbfs.nl met vermelding van namen en aantal personen of telefonisch: 06 30 01 29 79 bij Eveline van den Nieuwendijk, secretariaat DBFS.

Persbericht DBFS/Hoefslag

Reacties