Dames domineren Z-Tour

Dames domineren Z-Tour

0 17
Wrigley wint de Grote Prijs van Zuidwolde

Liza Tiebot en Winchester (v. Guidam) schreven vanmiddag het 1.35m op naam tijdens de derde week van de Z-tour in Lanaken. In het zadel van de elfjarige ruin kwam Tiebot tot een eindtijd van 25.64 seconden. Dit bleek ruimschoots voldoende voor de overwinning, want de Deense Sashia Astrup Jensen stuurde haar Tailormade Anna Chacca (v. Chacco-Blue) in 27.39 seconden naar de tweede plaats. De Belgische Eleonore Lambilliotte en Boheme de Ste Hermelle (v. Tresor) maakten de door dames gedomineerde top drie compleet.

Ook in de 1.35m rubriek over twee fasen was het raak. In deze wedstrijd eindigde Kristian Houwen met Cilydi (v. Contendro) op de tweede plaats. In 29.80 seconden moest hij zijn meerdere erkennen in Glock ruiter Robert Puck, die Glock’s Alato SR (v. Calato) in 28.34 naar de zege wist te rijden.

Harrie Smolders en Okidoki van ’t Gelutt Z (v. Omar) waren in het 1.35m in de ochtend eveneens goed voor een tweede plaats. Italiaan Emanuele Gaudiano en Lishynsky pakten in deze rubriek de zege.

Klik hier voor uitslagen.

Vergelijkbare artikelen

Reacties