CSI Eindhoven: 62-jarige Segovia is jonge garde te snel af

CSI Eindhoven: 62-jarige Segovia is jonge garde te snel af

0 163
Segovia F-Ino van Bareelhof-EIND17L08037

In Eindhoven werd Liza Tiebot vanmiddag tweede in de 1.40m Hoffmann Groep Grote Prijs voor CSI1*-ruiters. De 62-jarige Fidel Segovia won zijn derde rubriek op CSI Eindhoven met een barragerit uit het boekje. Knap, aangezien hij zijn merrie Ino van Bareelhof (v. Nevado van de Rostal) pas twee weken geleden kocht.

‘Als je weet dat die Argentijn in de barrage zit, weet je eigenlijk al dat je voor de tweede plek rijdt,’ lacht de nummer twee over Segovia.

Partners doen goede zaken

De amazone stuurde haar zeer voorzichtige C’est la Vie (v. Namelus), die van haar ouders is, naar plek twee.  Derde werd haar aanstaande echtgenoot Kristian Houwen op de KWPN-hengst Edinburgh (v. Vleut) van Jos Houwen en Jos Althuyzen. “Ik ben zeer tevreden. Ik kon niet harder. Kristian en ik hebben dit weekend negen rondes gereden en zaten acht keer bij de beste acht ruiters. Hoe gaaf is dat! Ik hoorde pas een paar dagen van tevoren dat ik op CSI Eindhoven mocht starten. Het is voor Kristian en mij een debuut in Eindhoven. Toen ik de eerste dag deze schitterende piste inreed had ik echt zoiets van: wow, heel vet!”

Op een knappe vierde plek eindigde Mark Martens met Excuse Me (v. Quintender) en Niels Bulthuis op Freebird (v. Lupicor).

Klik hier voor de volledige uitslag.

 

Bron: CSI Eindhoven/Hoefslag

Foto: DigiShots

Reacties