Christian Ahlmann behoudt leiderspositie na LGCT Antwerpen

Christian Ahlmann behoudt leiderspositie na LGCT Antwerpen

0 72

In Antwerpen werd de afgelopen dagen de derde manche van de Longines Global Champions Tour verreden. Na deze wedstrijd wist de Duitse ruiter Christian Ahlmann zijn leiderspositie te behouden. Hij eindigde in België, het land waar hij gevestigd is op Stoeterij Zangersheide samen met vriendin Judy-Ann Melchior, op de achtste plaats. Met een totaal van 97 punten is de voorlopige koppositie nog altijd voor hem. In Miami was hij derde en in Mexico behaalde hij een vierde plaats in de Grand Prix.

John Whitaker behoudt met 85 punten de tweede plaats. Hij kon zich in Antwerpen niet plaatsen voor de beslissende barrage, maar behaalde een zesde en achtste plaats in de eerste twee manches. Op de derde plaats in het voorlopige klassement zien we Emanuele Gaudiano (Italië) met 65 punten. Rolf-Göran Bengtsson staat op plek vier na een derde plaats in Antwerpen. Kevin Staut bezet de vijfde positie, gevolgd door Jos Verlooy (België).

Harrie Smolders is met zijn negende plek de beste Nederlander. Maikel van der Vleuten zien we terug op een voorlopige gedeelde 20e positie. De winnares van Antwerpen, Penelope Leprevost, is dankzij haar overwinning gestegen naar de tiende plaats.

Tussenstand na de GCT in Antwerpen.

Foto: Remco Veurink

Masterclass-HS-3

Reacties