Genève, Aken en Burghley beste evenemnten

Genève, Aken en Burghley beste evenemnten

0 26
springen algemeen hindernis

Het CHI van Genève is opnieuw verkozen tot het beste springsportevenement van de wereld en ontvangt de titel ‘Best event in showjumping of the year’. De onderscheiding wordt toegekend door L’Année Hippique en de International Jumping Riders Club (IJRC). Een mooie erkenning voor het evenement, waaraan 700 vrijwilligers hun medewerking verlenen. In de Palexpo-arena wordt de award uitgereikt aan de organisatoren van het CHI Genève op zaterdag 14 december, om ongeveer 15.30 uur.

Naast de stemmen van de ruiters telt ook de mening van het publiek mee. In alle jaren dat het concours in Genève georganiseerd wordt, blijft de magie hetzelfde. In 2011 won de Zwitserse stad de award voor het beste concours (indoor én outdoor) ook al. Vier keer eerder werd het beoordeeld als beste indoor evenement. Sinds 1994 staat Genève regelmatig in de top twee.

Beste dressuur- en eventingevenement

Dit award voor de beste dressuurwedstrijd gaat naar het beroemde concours in Aken. De eventingwedstrijd in het Engelse Burghley wint de award in de categorie beste eventing concours.

CHI Geneve/Hoefslag

 

Reacties