Bugatti VDL-dochter uitschieter tijdens ONNK voorselectie

Bugatti VDL-dochter uitschieter tijdens ONNK voorselectie

0 98
ONNK 2016 Foto: Mariol Middol

Gisteren vond in de sfeervolle manege in Bronneger de eerste voorselectie van het Open Noord Nederlandse Kampioenschap (ONNK) plaats. Onder grote publieke belangstelling was het de snittige Bugatti VDL-merrie Irandalina (mv. Indorado) die naar de hoogste score sprong, met negens voor haar techniek achter en haar bascule. Bij de dressuurpaarden noteerde een nakomelinge van Dreamboy de hoogste score.

De Untouched-nakomelinge I. Amelusina S kwam slechts een halve punt lager uit dan Irandalina (v. Bugatti VDL) en doet met een totaal van 64 punten een gooi naar een finaleplaats in Tolbert. De Namelus R-merrie Isagrafin viel eveneens op door haar fijne manier van springen.

Bij de dressuurpaarden was de familie Hooge succesvol met nakomelingen van Hofrat en Negro. Hun Negro-zoon Homerus P behaalde maar liefst een negen voor zijn sterke draf. De absolute uitschieter was de Dreamboy-nakomelinge Inesse Riche D’Apardi, die met een negen voor haar stap de hoogste dagscore bij de dressuurpaarden ontving.

Klik hier voor uitslagen.

Bron: Persbericht/Hoefslag

Vergelijkbare artikelen

Reacties