Basel: Delestre en Chesall bewijzen opnieuw vorm

Basel: Delestre en Chesall bewijzen opnieuw vorm

0 58
Foto: Stefano Grasso/LGCT

Simon Delestre en Chesall zijn in vorm. Het duo schreef onlangs ook al rubrieken op naam in Parijs, Madrid, Rome en Brussel. Gisteravond was het raak in Basel (Zwitserland), waar de Fransman zijn elfjarige nakomeling van Casall in 33.41 seconden door de tien deelnemers tellende barrage over 1.55m loodste. Hiermee weerhield hij Niklaus Rutschi van een thuisoverwinning, want de Zwitser stuurde zijn KWPN gefokte Windsor XV (v. Karandasj) in 34.16 seconden naar de tweede plaats.

Luciana Diniz (Portugal) en Winningmood (v. Darco) eisten de derde plaats op, voor Daniel Deusser (Duitsland) en Clintop (v. Clinton). Anna-Julia Kontio (Finland) en Pacific des Essarts (v. Diamant de Semilly) maakten de top vijf compleet.

De Nederlandse combinaties konden in deze wedstrijd geen potten breken. Gerco Schröder en Glock’s Cognac Champblanc (v. Clearway) boekten acht strafpunten en de 36ste plaats, terwijl tweevoudig Europees- en wereldkampioenen Jeroen Dubbeldam en SFN Zenith N.O.P. (v. Rash R) voortijdig de handdoek in de ring gooiden.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Stefano Grasso/LGCT

Reacties