Bart Bles ook vooraan met zonen van Lord Sandro DDH

Bart Bles ook vooraan met zonen van Lord Sandro DDH

0 358
Bart Bles
Bart Bles op de foto met Lord Sandro Ddh © DigiShots

Voor Stal de Havikerwaard kan ‘thuiswedstrijd’ Outdoor Gelderland een geweldige afsluiting. Bart Bles reed de hengst Lord Sandro DDH naar een ex aequo overwinning in de Grote Prijs.

De vijftienjarige hengst van Lordanos, die goedgekeurd is voor het Oldenburger Verband, doet weer van zich spreken sinds hij in 2015 geblesseerd raakte. Dit was zijn eerste wedstrijd op het hoogste niveau. Met geweldige wappers en ruime sprongen sprintte hij naar de snelste tijd.

Jan van der Kamp

Het bronzen beeldje dat Bart Bles overhandigd kreeg, ging naar Lord Sandro’s eigenaar Jan van de Kamp van Stal de Havikerwaard in De Steeg. ‘Het kan toch niet mooier? Gisteren won Bart al de 1.35m finale met een zoon van Lord Sandro DDH uit onze eigen fokkerij. Er wordt weer gewerkt aan de toekomst.’

El Divo

En zo is dat. De CSI1*-finale waar Van der Kamp het over heeft was voor El Divo, een achtjarige Lord Sandro uit de Germus R-merrie L.Rubertha.

Casanova

Bles reed nóg een zoon van de knappe voshengst naar goede resultaten. Deze Casanova komt uit Seoniek, die ook Bles’ toppaard Wolisco DDH (v. Nolisco) voorbracht, met wie hij ook op het allerhoogste niveau acteert. De schimmelhengst Casanova werd op vrijdag derde in de CSI1* Big Tour over 1.30m.

Bron: Hoefslag

Foto: DigiShots

Reacties