Leopold van Asten derde in 1.45m La Coruna

Leopold van Asten derde in 1.45m La Coruna

0 111

Vanmorgen is Leopold van Asten met VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) op de derde plaats geëindigd in de 1.45m rubriek in La Coruna.

Top 5

Van Asten stuurde de tienjarige merrie twee maal foutloos door het parcours en met een tijd van 30.17 seconden was dat goed voor een derde plaats in de rubriek.

De winst ging naar de Italiaan Gauriano met de achtjarige merrie Carlotta 232 (v. Chaccomo). Met een tijd van 28.23 seconden was de combinatie ruim een seconde sneller dan Epaillard. De Fransman moest met Usual Suspect d’Auge (v. Jarnac) genoegen nemen met de tweede plaats met 29.24 seconden.

De top 5 werd verder aangevuld door de Ierse ruiter Shane Breen met de negenjarige hengst Ipswich van de Wolfsakker (v. Carembad de Muze) en de Duitser Felix Hassman en Balzaci (v. Balou du Rouet).

Ook Eric van der Vleuten wist zich in deze rubriek in de prijzen te rijden. Met de dertienjarige Zigali P S (v. Kigali) reed hij in 31.57 seconden naar de negende plaats.

Wereldbeker

Aan het eind van deze middag staat de Longines FEI wereldbekerwedstrijd nog op het programma. Zowel Leopold van Asten als Eric van der Vleuten zullen hier nog aan de start verschijnen. Andere Nederlandse ruiters die nog in het parcours verschijnen zijn Jur Vrieling en Maikel van der Vleuten.

Bekijk hier de volledige uitslag

Bron: Hoefslag
Foto: Digishots

Vergelijkbare artikelen

Reacties