Arezzo: Zege in GP valt in handen van de Oekraïne

Arezzo: Zege in GP valt in handen van de Oekraïne

0 79
springen algemeen

De driesterren 1.50/1.55m Grote Prijs van de Toscana Tour in Arezzo (Italië) werd vanmiddag in de wacht gesleept door Cassio Rivetti. De ruiter uit de Oekraïne stuurde zijn elfjarige Toulon merrie Fine Fleur du Marais in 39.32 seconden naar winst. Daarmee voorkwam hij dat deze rubriek op naam kwam van Wilm Vermeir, want de Belg stuurde Gentiane de la Pomme (v. Shindler de Muze) in 39.84 seconden naar de tweede plaats.

Juan Carlos Garcia (Italië) finishte met Gitano van Berkenbroeck (v. Nabab de Reve) op de derde positie, gevolgd door Adeline Hécart (Frankrijk) en de dertienjarige Selle Francais gefokte Pasha du Gue (v. Dollar de la Pierre). Davide Sbardella (Italië) en Triomphe van Schuttershof (v. Oklund) vinden we terug op de vijfde plaats.

De Nederlandse combinaties konden in deze rubriek geen potten breken. Suus Kuyten en Billy King (v. Baloubet du Rouet) waren met vijftien strafpunten en een 41ste plaats nog goed voor het beste resultaat. Demi van Grunnsven en Amaretto (v. Clearway) bleven op 24 strafpunten en de 45ste plaats steken.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties