Arezzo: Zeges voor Jur Vrieling en Demi van Grunsven

Arezzo: Zeges voor Jur Vrieling en Demi van Grunsven

0 207
Jur Vrieling Carrera VDL
Jur Vrieling - Carrera VDL

Jur Vrieling en Wind VA finishten zojuist aan kop in het 1.35m van Arezzo (ItaliĆ«). De sympathieke Nederlander stuurde zijn tienjarige Holsteiner merrie (v. Crawford) naar een prima eindtijd van 56.25 seconden. Daarmee bleef de combinatie ruim anderhalve seconde voor op de nummers twee: Paolo Adamo Zuvadelli en Demetra Aremac. Voor eigen publiek was dit Italiaanse duo goed voor een tijd van 58.06 seconden. Landgenoten Luigi Polesello en Fiesta van het Steentje (v. Vigo d’Arsouilles) vinden we terug op de derde plaats, voor Kristoffer Widlund (Zweden) en Hautain van ’t Paradijs (v. Quadrillo). Thomas Holz (Duitsland) en Carl (v. Count Grannus) maakten de top vijf compleet.

Naar Wind VA bracht Vrieling ook Quality FZ (v. Quintender) aan start. Met deze zevenjarige werd een tiende plaats behaald. Demi van Grunsven en Amaretto (v. Clearway) sloten aan op de elfde plaats.

Winst voor Demi van Grunsven

In het 1.30m finishte Demi van Grunsven aan kop. Het nichtje van Anky van Grunsven stuurde de achtjarige Darobi (v. Verdi) in 25.31 seconden naar winst in het tweefasen parcours. Gianni Govoni (Italiƫ) volgde met Laoise (v. For Pleasure) op de tweede plaats, voor Lidija Grum en LA Balladora (v. Balou du Rouet). Jur Vrieling en Zypern III (v. Casall) vinden we terug op de zevende plaats.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties