Amsterdam: Michael Greeve naar tweede prijs in 1.45m rubriek

Amsterdam: Michael Greeve naar tweede prijs in 1.45m rubriek

0 169

Michael Greeve en Eurohill’s Africa (v. Guidam) finishten vanavond op de tweede plaats in de tweefasen 1.45m rubriek van Jumping Amsterdam. Hun snelle tijd van 24.69 seconden bleek net niet voldoende voor de zege, want Egyptenaar Karim Elzoghby voltooide met de Holsteiner merrie Colour Girl (v. Cormint) in 24.14 seconden de opgave. Toch een fraaie klassering voor Greeve, die de ruin nog geen maand onder het zadel heeft nadat Eurohill stalruiter Mark Bunting zijn schouder brak.
Cassio Rivetti (Oekraïne) en de KWPN gefokte Coleman (v. Tangelo van de Zuuthoeve) waren goed voor de derde plaats, voor Julia Kayser en Sterrehof’s Ushi (v. Vigo D’Arsouilles). Spanjaard Manuel Fernandez Saro en Santiago de Blondel (v. Calvaro Z) maakten de top vijf compleet.

Lisa Nooren en VDL Groep Sabech D’Ha (v. Qredo de Paulstra) legden beslag op de zesde plaats, terwijl Ruben Romp en Audi’s Wizard (v. Lupicor) aansloten op acht. Frank Schuttert en Arc De Triomphe (v. Triomphe de Muze) voltooiden de tweede fase eveneens foutloos en grepen hiermee de negende positie.

Klik hier voor uitslagen.

Foto: Remco Veurink

Reacties