Albführen-paarden naar Guerdat

Albführen-paarden naar Guerdat

0 25

Le Cavalier Romand meldt dat de paarden van stoeterij Albführen, Paille, Memphis en Happiness voortaan onder het zadel van Steve Guerdat verschijnen. Ze werden tot voor kort uitgebracht door landgenote Alexandra Fricker. Zij reed zes jaar lang voor stoeterij Albführen, maar verhuisde onlangs naar Duitsland met haar vriend Oliver Lemmer.

De elfjarige Albführen’s Paille (Kannan x Dollar du Murier) – beter bekend als Paille de la Roque – is de topper van het drietal. Ze werd met Fricker meerdere keren opgenomen in het Nations Cup-team en won onder andere de Grote Prijs van het CSI2* in Ebreichsdorf vorig jaar, was derde in de 3* GP in Hannover en vierde in de 5* Grand Prix van Rome. Ook Albführens Memphis (13, Quinar x Carthago), die we ook kennen als Eurocommerce Memphis, was succesvol op internationaal niveau met Fricker. De achtjarige Albführen’s Happiness (Heartbeat x Lambrusco Ask) overtuigde in de Youngster-rubrieken.

Volgens Albführen gaat het om een langdurige toekomstige samenwerking met Guerdat. De Zwitserse zakenman zal naar eigen zeggen ook voor nieuwe aanwas zorgen voor de Olympisch kampioen.

Worldofshowjumping/Hoefslag

Reacties