Admara definitief verkocht aan Carlos Lopez

Admara definitief verkocht aan Carlos Lopez

0 150

De geruchtenmolen draaide de afgelopen weken al op volle toeren, maar nu is het bevestigd. Admara, het toppaard van de Italiaanse springruiter Emanuele Gaudiano, is verkocht. De nakomeling van Padinus zal voortaan onder het zadel van Carlos Lopez verschijnen. Deze Colombiaan werd eerder al als mede-eigenaar genoemd, maar pas afgelopen week werd de verkoop volledig bezegeld.

Onder Gaudiano sprong Admara naar diverse successen, waaronder een overwinning in de wereldbeker van Londen, Olympia (2015). Er waren dan ook diverse geinteresseerden voor het paard. ‘Na Admara zijn geweldig prestatie, waren er verschillende geïnteresseerde kopers en Carlos Lopez was één van hen. Op dat moment was ik nog niet helemaal overtuigd. Ik nam zijn bod in overweging. Aangezien de deadline voor de Olympische Spelen steeds dichterbij kwam, is hij toen mede-eigenaar geworden. Uiteindelijk werd Admara begin vorige week toch aan Carlos Lopez verkocht. Admara is een geweldig paard maar ik was nooit echt van plan om hem mee te nemen naar de Olympische Spelen. Ik heb nog een paar andere paarden die volgens mij meer geschikt zijn voor dit soort evenement.’

Na de verkoop van toppaard Prince de la Mare aan Alexandr Onyschenko, was Lopez op zoek naar een nieuwe topper. Naast Admara heeft Carlos ook nog de beschikking over de tienjarige Casper (v. Berlin), de ervaren Cocoshynsky (v. Cornet Obolensky) en de talentvolle Guess (v. Bentley van de Heffinck).

Bron: Hoefslag/Equnews

Reacties