Inzamelingsactie voor Ierse groom na tragisch auto-ongeluk

Inzamelingsactie voor Ierse groom na tragisch auto-ongeluk

0 402
Projectje
Een nieuw 'projectje'?

Er is een fondsenwerving gestart om de verblijf- en revalidatiekosten te kunnen betalen voor Elaine O’Halloran. Op zaterdag 25 november was Elaine O’Halloran (Ierland) de enige overlevende van een dodelijk auto-ongeluk in Wellington, Florida, waarbij twee young riders om het leven kwamen.

De twee inzittenden van de auto die het leven lieten waren Dana McWilliams (19), die voor springruiter Maarten Huygens werkte, en Christian Kennedy (21), die werkte voor de Israelische dressuurruiter Oded Shimoni. O’Halloran was in dienst bij springruiter David Blake.  Hij zegt: ‘Elaine werkt al een paar jaar bij ons. Ze is niet alleen een fantastische vriendin, maar ook een van de meest trouwe en hardwerkende mensen waar ik mee gewerkt heb. Ze er er één uit duizenden.’

Vanaf het middel verlamd…

De 24-jarige O’Halloran werd onmiddellijk naar St. Mary’s Medical Trauma Center in West Palm Beach, Florida gebracht. Sinds die nacht heeft ze een reconstructieve wervelkolomoperatie gehad die succesvol was, maar momenteel is ze vanaf haar middel verlamd. Alleen de tijd zal uitwijzen of de verlamming van tijdelijke aard is.

Niet verzekerd

Elaine zal in de nabije toekomst uitgebreide revalidatietherapie moeten ondergaan. Vanwege haar diagnose zal ze in de omgeving moeten blijven om deze behandeling te ontvangen. Elaine had geen medische verzekering om deze catastrofale gebeurtenis te dekken.

Revalidatie

Er is een fondsenwerving gestart om de kosten van Elaine’s verblijf in het ziekenhuis en haar revalidatie kunnen betalen. Fondsen zijn onmiddellijk nodig. Alle ingezamelde gelden gaan uitsluitend naar de medische en revalidatiekosten van Elaine. Dit zal Elaine helpen zich volledig te concentreren op haar herstel en toegang te krijgen tot de behandeling die ze zo hard nodig heeft.

Steun van Bertram Allen

Ruiters als Cian O’Connor en Bertram Allen maken maken melding van de actie op hun social media, om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk geld gestort wordt. Op dit moment is er $104.232 van het doel $500.000 bijeen gebracht.

Bron: Gofundme.com 

Foto: Shutterstock

Reacties