Caroline Müller zwanger: Great Blue naar stal Houtzager-Kayser

Caroline Müller zwanger: Great Blue naar stal Houtzager-Kayser

0 1070
Caroline Muller - Great Blue KWPN Hengstencompetitie 2016 © DigiShots

Drie toekomstpaarden van Stoeterij Sterrehof verhuisden de afgelopen weken naar andere ruiters om hun opleiding voort te zetten. Onder hen de zesjarige KWPN-hengst Great Blue (v. Plot Blue), die tot nu toe onder het zadel van Caroline Müller van Stoeterij De Wiemselbach te zien was.

Van Gogh

Caroline kennen we onder andere als de amazone die Van Gogh opleidde tot 1.50m-niveau voordat de KWPN-hengst overging in de handen van Marco Kutscher. Daarnaast rijdt zij de (jonge) paarden van de hengstenhouderij van haar vriend Daan Horn. Zo reed ze onder andere Great Blue in de hengstencompetitie. Omdat Caroline zwanger is, is besloten dat Great Blue nu in Rouveen, bij Marc Houtzager en Julia Kayser, op stal komt. Stalruiter Roy Weel neemt voorlopig de teugels in handen.

Nakomelingen van Sterrehof’s Opium

Ook de vijfjarige Henna S vervolgt haar opleiding op stal Houtzager-Kayser. Henna S is een echt Sterrehof-product, zij stamt van Sterrehof’s Opium, met wie Marc onder andere zevende werd op de Olympische Spelen in 2008, en de topsportmerrie Sterrehof’s Ushi (v. Vigo d’Arsouilles) van Julia.

Een andere nakomeling van Opium, Sterrehof’s Felisimo, maakte onlangs op het CSI Opglabbeek haar internationale debuut met Marc Houtzager in het zadel.

Stoeterij Sterrehof/Hoefslag

Foto: DigiShots (archief)

Reacties