Eerste resultaten Deens kampioenschap jonge springpaarden

Eerste resultaten Deens kampioenschap jonge springpaarden

0 78
springen algemeen

Bij de eerste ronde van het Deens kampioenschap jonge springpaarden werd Jesper Meyenburg met Bøgegarden Gladiola winnaar bij de vierjarigen met 8,5 punten, op de hielen gevolgd  en had daarmee nauwelijks voorsprong op Pernille Tribler met  Cormint-zoon Cappucino PR en Kasper H. Hansen met Happy Feets Heartbeat met een gelijke score van 8,4 punten.

Bij de vijfjarigen behaalde Martin Neergaard de meeste punten, 8,7, met de hengst Darc de Lux (v. Darco), gevolgd door Rikke Thingholm met WI Fabregas (v. Favorit Ask) met een 8,6. Rikke Haastrup Kristensen eindigde op een derde plek met Crazy Daisy Z (v. Crown Z) en met First Choice HT (v. Favorit Ask). Deze plek moest hij nog delen met Alexander Lundgaard Kjeldsen met Rosengardens Citat (v. Ci Ci Senjor Ask).

Kasper H. Hansen won bij de zesjarigen met de hengst Balou (v. Balou du Rouet) met 8,6 punten. De nummer twee met 8,5 was Bruce Goodin met Chacceldi (v. Chacco-Blue). Plek drie met 8,3 punten was voor Lars Norgaard Pedersen met Grafitti P (v. Bögegarden Graf’s Stakkato) en Tina Wang Simensen met Sierra (v. Stolzenberg).

Uitslagen vierjarigen, vijfjarigen en zesjarigen.

Bron: onlineEquipe

Foto: Remco Veurink

Reacties