Balkje bij debuut van Harrie Smolders en Zinius

Balkje bij debuut van Harrie Smolders en Zinius

0 165

Zijn eerste wedstrijd met de nog geen twee weken geleden aangeschafte Zinius gebruikt Harrie Smolders om te wennen. Met de door Doron Kuipers (foto) tot het hoogste niveau opgeleide zoon van Nabab de Reve doet hij het vooralsnog het kalm aan. In een 1.45m-parcours direct op tijd kreeg de combinatie één springfout, in een langzame tijd.

Winnaar van deze CSI5*-rubriek op de Longines Los Angeles Masters werd de Italiaanse ruiter Emanuele Gaudiano met Guess 6 (v. Benley van de Heffinck). Hij was Steve Guerdat met Concetto Son (v. Concetto I) meer dan een seconde te snel af. Patrice Delaveau mocht Leontine Ledimar HDC (v. Lovefever II) als derde opstellen.

De belangrijkste rubriek in deze Masters is de Longines Grand Prix over 1.60m, waarin 450.000 dollar te verdelen wordt. Zondag om 14.15 uur plaatselijke tijd komt de eerste combinatie de ring binnen. Harrie Smolders liet donderdag aan Hoefslag weten dat hij zijn pijlen voor deze rubriek richt op Don VHP Z. De zoon van Diamant de Semilly steekt in geweldige vorm; de afgelopen weken won hij de Global Champions Tour in Rome en de Vienna Masters.

Uitslag 1.45m Longines Los Angeles Masters.

Reacties