Glock’s London in Nations Cup-team Falsterbo

Glock’s London in Nations Cup-team Falsterbo

0 949

Voor de Nations Cup-wedstrijd op de Zweedse Falsterbo Horse Show stelt Rob Ehrens zoals hij eerder al liet weten aan Hoefslag onder andere Glock’s London N.O.P. op. De voshengst van Nabab de Reve is sinds mei op de weg terug. Na een CSI1*- en CSI2*-wedstrijd liet hij zich vorige maand ook goed zien op de vijfsterren wedstrijd in Treffen. Voor ruiter Gerco Schröder en de bondscoach het teken dat hij klaar is voor een zware Nations Cup-strijd. De combinatie staat ook op de longlist voor Rio.

Glock’s London krijgt in de Nations Cup gezelschap van SFN Zenith N.O.P. met Jeroen Dubbeldam, Aquila SFN met Wout-Jan van der Schans en Glasgow van ’t Merelsnest met Jur Vrieling. Johnny Pals is normaal gesproken de reserveruiter, met Vignet of Fernando.

Nederland gaat na vier wedstrijden aan de leiding, met winst in La Baule en Rotterdam en een vijfde plek in Rome. Het team van Rob Ehrens kan echter alleen nog maar in Falsterbo punten verzamelen, terwijl bijvoorbeeld landen als Zweden, Zwitserland, Duitland en België nog maar twee keer punten hebben gehaald en in Zweden, Dublin en/of Hickstead nog kunnen scoren. Ierland staat er met een overwinning in St. Gallen ook riant voor; dit is namelijk de enige wedstrijd waarin ze voor de punten reden.

Deelnemers Falsterbo Horse Show.
Alles over de Falsterbo Horse Show.

Bron: Hoefslag

Foto: DigiShots

Reacties