Vijfsterren concours Casas Novas

Vijfsterren concours Casas Novas

0 68

Van 12 t/m 14 december doen zo’n 95 ruiters en 160 paarden mee aan het CSI5*/CSI2* Casas Novas in het Spaanse La Coruña. In de Longines Grote Prijs op zaterdagavond valt 500.000 euro te verdelen.

Ondanks de concurrentie van het vijfsterren concours in Genève doen ook in La Coruña niet de minste combinaties mee. De Duitse ruiters Marco Kutscher en Philip Weishaupt kozen voor Spanje, evenals Katharina Offel en Cassio Rivetti die voor Oekraïne rijden. John en Robert Whitaker verschijnen aan de start voor Groot-Brittannië en Franse ruiters als Philippe Rozier en Timothee Anciaume. De Australische amazones Julia Hargreaves en Edwina Tops-Alexander komen in de ring, evenals het Belgische top kwartet Jos Lansink, Constant van Paesschen en Nicola en Olivier Phlippaerts. Uiteraard komt ook de crème de la crème uit het thuisland in actie, zoals Sergio Alvarez Moya en Lucrecia Pilar Cordon Muro.

De Nederlandse combinaties Leopold van Asten (VDL Groep Zagreb en VDL Groep Zidane), Henk van de Pol (JK Horsetrucks Chablis en Willink) en Harrie Smolders (Don VHP Z en Enjoy Louis) reizen eveneens af naar La Coruña.

Deelnemers aan Casas Novas La Coruña.
Informatie over Casas Novas La Coruña.

(Foto: Stefano Grasso/GCT)

Vergelijkbare artikelen

Reacties